Vaativat teräsrakenneasennukset tarkasti – kaikkialla Suomessa ja Pohjoismaissa

Yhteystiedot

Sorsakosken Metallitekniikka Oy:n kattaviin palveluihin kuuluu vaativat teräsrakenneasennukset. Palvelemme koko Suomen alueella ja tarvittaessa myös muissa Pohjoismaissa. Asennamme esimerkiksi:

  • hoitotasot

  • hätäpoistumistiet

  • kierreportaat

  • porrastornit

  • suojakehät

  • suorat portaat.

Pyydä meiltä tarjous tarvitsemastasi teräsrakenneasennuksesta! Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Teemme sinulle mielellämme hyvän ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Korkeiden paikkojen teräsrakenneasennukset

Tarvitsetko osaavasti työskentelevää asentajaa korkeisiin paikkoihin tuleville teräsrakenteille? Meiltä voit tilata myös korkeiden paikkojen teräsrakenneasennukset kilpailukykyiseen hintaan. Olemme asentaneet muun muassa jopa 60 metrin korkeudessa olevia teräsrakenteita.

 

Kaikki asennustyöt teemme aina vastuullisesti, turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Käytössämme on alan parhaimmat asennuslaitteet, jotka takaavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

Soita ja kysy lisää
metallialan yritys

Tilaa teräsrakenneasennukset Sorsakosken Metallitekniikka Oy:ltä! Meidät tavoitat myös viikonloppuisin. Palvelualueeseemme kuuluu koko Suomi ja Pohjoismaat.

 

Yrityksemme vahvuus on koulutetut ja kokeneet työntekijät

Kaikissa teräsrakenteiden asennustöissä panostamme ammattitaitoiseen työskentelyyn ja erinomaiseen laadunvalvontaan. Yrityksessämme työskentelee koulutettuja ja kokeneita alan ammattilaisia, joilla on laaja tietotaito teräsrakenteiden sekä asennus- että huoltotöistä. Haluamme myös kehittyä toiminnassamme ja tästä syystä perehdymme huolella saamaamme asiakaspalautteeseen.

 

Meille jokainen projekti on tärkeä ja haluamme saattaa sen aina päätökseen sovitun aikataulun mukaisesti. Työmme korkeasta laadusta emme koskaan tingi. Viimeistelemme työmme kohteen pienimpääkin yksityiskohtaa myöten. 

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää tarjoamistamme palveluista, kuten RST- ja HST-prosessiputkistojen valmistuksesta sekä hitsauksesta, RST- ja alumiinirunkoisten kuljettimien asennuksista sekä huolloista tai kone- ja laiteasennuksista. Räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi mukaan eri puolilla Suomea ja muissa Pohjoismaissa.

Katso kaikki yhteystietomme