Tilaa meiltä kestävät prosessiputkistot – palvelua koko Suomen alueelle ja Pohjoismaihin

Yhteystiedot

Koko Suomen alueella ja Pohjoismaissa palveleva Sorsakosken Metallitekniikka Oy valmistaa kestävät prosessiputkistot (RST/HST) meijereille sekä elintarvike-, paperi- ja kemianteollisuusyrityksille. Palveluihimme kuuluu myös kuljetinasennukset ja -huollot, vaativat teräsrakenneasennukset sekä kone- ja laiteasennukset haalauksineen. Kerromme mielellämme lisää monipuolisista ja laadukkaista palveluistamme, joten ota yhteyttä!

Hitsaajien pätevyys ja hyväksyntä

Meillä on hitsaajien pätevyys ja hyväksyntä:
SFS-EN 287-1:2011, PED 97/23/EU.

Teemme prosessiputkistot ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä. Käytössämme on nykyaikainen kalusto, jolla saamme kuvattua putkistot sisältä ja hitsattua ne huolellisesti. Putkistokameroillamme pystymme ottamaan sekä still- että videokuvaa. Hallitsemme uusimmat ja parhaimmat työmenetelmät, jotka valitsemme aina kohteen vaatimusten mukaan. Kaikki hitsaustyöt teemme äärimmäistä tarkkuutta noudattaen. Näin voimme taata onnistuneen ja laadukkaan lopputuloksen.

 

Teemme yhteistyötä muun muassa Valio Oy:n kanssa. Otamme mielellämme vastaan uusia toimeksiantoja ja annamme käyttöösi vahvan osaamisemme prosessiputkistojen valmistamisessa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää putkistojen valmistuksesta tai hitsauksesta!

Kysy lisää putkistoista

Panostamme asiakaslähtöiseen ja sujuvaan palveluun

Nopeat toimitusajat

Kun tilaat prosessiputkistot meiltä, voit olla varma niiden nopeasta toimituksesta tarvitsemaasi kohteeseen Suomessa tai muissa Pohjoismaissa.

Asiakaslähtöisyys

Meillä on pitkä kokemus elintarvike- ja kemianteollisuuden toimijoiden palvelemisesta. Kaikki toimeksiannot toteutamme tarpeitasi ja toiveitasi tarkasti kuunnellen.

Laaja tietotaito

Meillä on laaja tietotaito prosessiputkistojen valmistuksesta. Voit siis antaa haasteellisetkin prosessiputkistot valmistettavaksemme.

Tavoitettavuus

Meidät tavoitat helposti myös viikonloppuisin. Tarvitsemasi palvelut ovat vain yhden puhelinsoiton päässä.

metallialan palvelut

Sorsakosken Metallitekniikka Oy valmistaa prosessiputkistot huolella elintarvike-, paperi- ja kemianteollisuusyrityksien käyttöön. Toimitamme putkistot joustavasti koko Suomen alueelle ja myös muihin Pohjoismaihin.