Kone- ja laiteasennukset – palvelualueena koko Suomi sekä Pohjoismaat

Yhteystiedot

Yrityksemme Sorsakosken Metallitekniikka Oy tarjoaa kone- ja laiteasennukset sekä haalaukset elintarvike-, paperi- ja kemianteollisuusyrityksille. Palvelualueeseemme kuuluu koko Suomi ja Pohjoismaat. Asennamme kaikenlaiset, niin pienet kuin suuretkin koneet teollisuuslaitoksiin. Palvelumme on kokonaisvaltaista eli hoidamme myös haalaukset. Puramme ja siirrämme esimerkiksi maidonpakkauskoneen kuljetuslavetilta sille tarkoitettuun asennuspaikkaan. Teemme myös ratojen asennusta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Panostamme asiakaslähtöiseen ja sujuvaan palveluun

Täsmällisyys

Kaikenlaiset kone- ja laiteasennukset vaativat täsmällistä työskentelyä, johon me tiedämme panostaa. 

Huollettu työvälineistö

Ilman huollettua työvälineistöä kone- ja laiteasennukset eivät onnistu joustavasti. Me pidämme kattavasta ja laadukkaasta työvälineistöstämme hyvää huolta.

Oikeaoppinen asennus

Koulutuksen tuomaa tietotaitoa ja alan pitkää työkokemusta köyttäen teemme kone- ja laiteasennukset aina oikeaoppisesti.

Nopea palvelu

Pienenä yrityksenä pystymme reagoimaan yrityksesi tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

metallialan yritys

Etsitkö kone- ja laiteasennuksien kokenutta asiantuntijaa? Sorsakosken Metallitekniikka Oy palvelee tarvitsemassasi kohteessa eri puolilla Suomea ja myös muissa Pohjoismaissa.

Yrityksemme palvelee monipuolisesti elintarvike-, paperi- ja kemianteollisuusyrityksiä

Meillä on laaja kokemus elintarvike-, paperi- ja kemianteollisuusyritysten palvelemisesta eri puolilla Suomea ja muissa Pohjoismaissa, kuten Ruotsissa. Valmistamme RST- ja HST-prosessiputkistot ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä. Koska putkistojen kromi-, molybdeeni- ja nikkeliarvot ovat korkeita, ne eivät ole alttiita korroosiolle tai hapettumiselle. Tämän lisäksi niitä on helppo hitsata. Meiltä saat myös pätevöityneiden hitsaajien hitsaustyöt.

 

Palveluihimme kuuluu RST- ja alumiinirunkoisten kuljettimien asennukset ja huollot. Yritykseltämme voit tilata myös vaativat teräsrakenneasennukset korkeisiin paikkoihin.

 

Soita, lähetä viesti tai täytä yhteydenottolomake ja kerro meille, minkälaista palvelua tarvitset!

Katso kaikki yhteystietomme