Kätevät kuljetinasennukset meiltä – palvelua koko Suomessa ja Pohjoismaissa

Yhteystiedot

Vuodesta 2011 elintarvike-, paperi- ja kemianteollisuusyrityksiä palvellut Sorsakosken Metallitekniikka Oy tarjoaa kätevät kuljetinasennukset ja -huollot koko Suomen alueella. Meidät voit tilata töihin myös muihin Pohjoismaihin.

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista palvelua tarvitset!

Alumiini- ja RST-runkoisten kuljettimien asennusta sekä huoltoa

Etsitkö osaavaa tekijää elintarvike- tai lääketeollisuudessa käytettävien kuljettimien asennus- ja huoltotöihin? Käänny yrityksemme Sorsakosken Metallitekniikka Oy:n puoleen. Asennamme sekä huollamme alumiini- ja RST-runkoisia kuljettimia asiantuntevasti.

 

Vuosien varrella olemme asentaneet niin pieniä kuin suuriakin kuljettimia, alkaen maitopurkkien kuljettimista tehtailla.

 

Olemme erikoistuneet mm. Flexlink-kuljettimien asennus- ja huoltotöihin, jotka toteutamme valmistajan ohjeita tarkoin noudattaen.

Soita ja pyydä tarjous

Muut laadukkaat palvelumme

Prosessiputkistojen valmistus

Meiltä voit tilata valmistamamme kestävät prosessiputkistot (RST/HST) eri puolille Suomea ja myös muihin Pohjoismaihin.

Kone- ja laiteasennukset sekä haalaukset

Palveluihimme kuuluu teollisuuslaitoksille tarjottavat kone- ja laiteasennukset sekä haalaukset. Asennamme niin pienet kuin suuretkin koneet tarpeidesi mukaan.

Vaativat teräsrakenneasennukset myös korkeissa paikoissa

Meiltä hoituu vaativat teräsrakenneasennukset, kuten kierreportaat tai porrastornit. Teemme asennuksia myös korkeissa paikoissa.

metallialan yritys

Sorsakosken Metallitekniikka Oy hoitaa kuljetinasennukset luotettavasti eri puolilla Suomea ja muissa Pohjoismaissa.

Teetä kuljetinasennukset ja -huollot ammattilaisella

Kuljettimien asennus ja huolto kannattaa teettää aina kokeneella ammattilaisella. Näin voit olla varma, että työt tulevat heti kerralla kuntoon. Palvelemme jokaista asiakastamme asiantuntevasti. Käytössämme on ajanmukainen työvälineistö, joka mahdollistaa sujuvan työskentelyn. Haasteellisetkin asennus- ja huoltotyöt hoidamme ongelmitta pitkän työkokemuksemme tuomaa tietotaitoamme käyttäen. 

 

Meidät tavoitat aina helposti, myös viikonloppuisin.

Tilaa asennus- ja huoltotyöt